Direcció Carles Santos Jordi Oriol

Il·luminació Quico Gutiérrez

Espai Sonor Guillem Llotje

Ajudanta de direcció Anna Llopart IT TEATRE*

Interpretació Arnau Armengol Anna Berenguer Ferran Echegaray Jordi Font Blanca Garcia-Lladó Berta Graells Mirena Nafarrate Ireneu Tranis Berta Vidal

Escenografia i vestuari Clàudia Vilà Joana Martí

 

Producció
Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i Teatre Nacional de Catalunya amb la col·laboració de l’ESMUC

Espectador, mira això: Un bon dia ens demanen d’ajuntar-nos, de crear un espectacle a quatre mans. A quatre orelles. A quatre ulls. I a consciència que les dues mirades són inevitablement diferenciades. Per generació, per referència i experiència. Però, sobretot, per complicitat amb l’objecte d’incumbència: l’obra de Joan Brossa. L’una, mirada verge; l’altra impura. L’una verda i l’altra madura. I vet aquí que, sense haver estat premeditat, la peça s’estructura en dues parts que dialoguen, que s’inclouen. La primera es mira de fit a fit Brossa, hi parla directa; mentre que l’altra s’hi refereix amb al·lusions i indirectes, a través de la mirada primera.

El Teatre Nacional de Catalunya es troba amb ITTeatre, la nova companyia de graduats en arts escèniques de l’Institut del Teatre i amb l’Escola Superior de Música de Catalunya per oferir a l’espectador una mirada d’avui sobre Joan Brossa. Carles Santos i Jordi Oriol conduiran aquests joves creadors a la recerca de Brossa, del seu llegat essencial i de la seva extemporània proposta de futur.